Concept

Wat is fijner dan je eigen huis midden in de stad? Waan je even Eindhovenaar. En als je weer naar huis gaat, neem je een stukje mee van de plek waar je geweest bent met het gevoel dat je echt aan het lokale leven hebt deelgenomen. Vanuit een appartement in het centrum van Eindhoven de stad ontdekken alsof je er woont. Of je nu lang of kort blijft, en of je nu met vakantie bent of op zakenreis.

 

De 7 appartementen hebben allemaal een eigen opgang, keuken, badkamer, woon -en eetkamer, slaapkamer en privé terras, zijn ingericht in een mix van stijlen, met elk een eigen sfeer. Alle unieke accessoires en meubels zijn tevens te koop, check de Must Haves!

colbert-vrijstaand-png

De inrichting is alsof je bij iemand thuis bent maar dan met het comfort van een hotel. Dus vind je alle hotspots en interessante events gemarkeerd op een uitvergrote plattegrond van Eindhoven, die in de hal aan de muur hangt. Ontbijt je heerlijk bij Meneer de Boer tegenover de B&B. En verder is De Eindhovenaar zoals je van een ingericht appartement mag verwachten van alle gemakken voorzien. Op een ding na; er is geen lift.